Listar por Autor/a 8a42c0d3-5d28-4d7a-a37d-d5a8f1258b30
Mostrando resultados del 1 al 2 de 2
Año | Título | Autor/a |
2023 | Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomics | Carvalho, Leila M.; Rocha, Thayse C.; Delgado Perón, Josué; Díaz Velasco, Silvia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidade Federal da Paraíba. Brasil |
2022 | Improving the poor texture and technological properties of chicken wooden breast by enzymatic hydrolysis andlow-frequency ultrasound | Lima, Juliana L.; Bezerra, Taliana K.A.; Carvalho, Leila M.; Galvão, Mércia S.; Lucena, Lorena; Rocha, Thayse C.; Estévez García, Mario; Madruga, Marta S.; Universidade Estadual da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar) |