Listar por Autor/a ac9ae3a6-9fe3-4d38-b8ae-0f3c5513dd0c

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
AñoTítuloAutor/a
2022Biodegradation of Punicalagin into ellagic acid by selected probiotic bacteria: A study of the underlying mechanisms by MS-Based proteomicsCaballero Fernández, Victor; Estévez García, Mario; Tomás Barberán, Francisco A.; Morcuende Sánchez, David; Martín Tornero, Irene; Delgado Perón, Josué; Universidad de Murcia
2011Fatty acids and plasmalogens of the phospholipids of the sperm membranes and their relation with the post-thaw quality of stallion spermatozoaMacías García, Beatriz; González Fernández, Lauro; Ortega Ferrusola, Cristina; Morillo Rodríguez, Antolín; Gallardo Bolaños, Juan Maria; Rodríguez Martínez, Heriberto; Tapia García, José Antonio; Morcuende Sánchez, David; Peña Vega, Fernando Juan; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
2023Plant extracts as biopreservatives against Penicillium nordicum in dry-cured sausagesRoncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Morcuende Sánchez, David; Silva, Antonio; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2023The pro-oxidant action of high-oxygen MAP on beef patties can be counterbalanced by antioxidant compounds from common hawthorn and rose hipsVallejo Torres, Christian; Estévez García, Mario; Ventanas Canillas, Sonia; Matínez, Sandra L.; Morcuende Sánchez, David; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Quevedo. Ecuador; Universidad Nacional de Santiago del Estero. Argentina