Browsing by Author acae2f9d-6995-4b0c-ae0e-223cf7c4bd1a

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 4 to 7 of 7 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2010MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different dietsPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Durán Martín-Merás, María Luisa; Caro Lindo, Andrés; García Rodríguez, Pablo; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Pycircularstats: a python-based tool for remote sensing circular statistics and graphical analysisCuartero Sáez, Aurora; Paoletti Ávila, Mercedes Eugenia; García Rodríguez, Pablo; Haut Hurtado, Juan Mario; Universidad Complutense de Madrid; Universidad de Extremadura. Departamento de Expresión Gráfica; Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos; Departamento de Tecnología de los Computadores y de las Comunicaciones
2010-11Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid compositionPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Molano Gómez, Rubén; García Rodríguez, Pablo; Palacios, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018The umbra–penumbra area ratio of sunspots during the maunder minimumSánchez Carrasco, Víctor Manuel; García Romero, J.M.; Vaquero Martínez, José M.; García Rodríguez, Pablo; Foukal, P.; Gallego Herrezuelo, María Cruz; Lefèvre, L.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos