Listar por Título

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 6329 al 6348 de 19646 < Anterior   Siguiente >
AñoTítuloAutor/a
2023Effect of feed supplementation with probiotics and postbiotics on strength and health status of honey bee (Apis mellifera) hives during late springGarcía Vicente, Eduardo José; Martín Domínguez, María; Rey Casero, Ismael; Pérez Pérez, Ana; Martínez Pérez, Remigio; Alonso Rodríguez, Juan Manuel; Risco Pérez, David; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2022Effect of foot health and quality of life in patients with Parkinson disease: A prospective case-control investigationNavarro Flores, Emmanuel; Jiménez Cebrián, Ana María; Becerro de Bengoa Vallejo, Ricardo; Calvo Lobo, César; Losa Iglesias, Marta Elena; Romero Morales, Carlos; López López, Daniel; Palomo López, Patricia; Universidad de Valencia; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad de Málaga; Universidad Complutense de Madrid; Universidad Rey Juan Carlos; Universidad Europea de Madrid; Universidade da Coruña
2021Effect of foot orthoses and shoes in Parkinson’s disease patients: A PRISMA systematic reviewReina Bueno, María; Calvo Lobo, César; López López, Daniel; Palomo López, Patricia; Becerro de Bengoa Vallejo, Ricardo; Losa Iglesias, Marta Elena; Romero Morales, Carlos; Navarro Flores, Emmanuel; Universidad de Sevilla; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad Complutense de Madrid; Universidade da Coruña; Universidad Rey Juan Carlos; Universidad Europea de Madrid; Universidad de Valencia
2018Effect of generalized ligamentous hyperlaxity related of quality of life in the foot: a case controlled studyPalomo López, Patricia; Becerro de Bengoa Vallejo, Ricardo; Losa Iglesias, Marta Elena; López López, Daniel; Rodríguez Sanz, David; Romero Morales, Carlos; Calvo Lobo, César; Universidad Complutense de Madrid; Universidad de Extremadura. Departamento de Enfermería; Universidad Rey Juan Carlos; Universidade da Coruña; Universidad Europea de Madrid; Universidad de León
2023Effect of grafting on phenology, susceptibility to Phytophthora cinnamomi and hormone profile of chestnutCamisón Caballero, Álvaro; Martín, M. Ángela; Sánchez Bel, Paloma; Flors, Víctor; Cubera González, Elena; Solla Hach, Alejandro; Universidade de Aveiro. Portugal; Universidad de Córdoba; Universidad Jaume I
2017Effect of graphene substrate on the spectroscopic properties of photovoltaic molecules: role of the in-plane and out-of-plane π-bondsWawrzyniak Adamczewska, Małgorzata; Wierzbowska, Małgorzata; Meléndez Martínez, Juan José; Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Polonia; Polish Academy of Sciences; Universidad de Extremadura. Departamento de Física
2020Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausageCava López, Ramón; Garcia Parra, J.; Ladero, L.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Effect of intermittent hypoxic conditioning on inflammatory biomarkers in older adultsTimón Andrada, Rafael; Martínez Guardado, Ismael; Camacho Cardeñosa, Alba; Villa Andrada, José M.; Olcina Camacho, Guillermo Jorge; Camacho Cardeñosa, Marta; Universidad de Extremadura. Departamento de Didáctica de la Expresión Musical, Plástica y Corporal
2020-11-18Effect of omega-3 microcapsules addition on the profile of volatile compounds in enriched dry-cured and cooked sausagesSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Martín, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022-11Effect of osteopathic manipulation of the sacroiliac joint vs electrotherapy on pain and functional disability in patients with low back pain: A pilot studyRodríguez Pastor, José Antonio; Caro Puértolas, Berta; Caña Pino, Alejandro; Sánchez Preciado, Antonio Manuel; Garrido Ardila, Elisa María; Apolo Arenas, María Dolores; Universidad de Extremadura. Departamento de Terapéutica Médico-Quirúrgica
2020Effect of parking lanes on assessing the impact of road traffic noise on building façadesMontes González, David; Barrigón Morillas, Juan Miguel; Rey Gozalo, Guillermo; Godinho, Luís Manuel Cortesão; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2021-01-31Effect of plasma treatment on the surface properties of polylactic acid filmsLuque Agudo, Verónica; Hierro Oliva, Margarita; Gallardo Moreno, Amparo María; González Martín, María Luisa; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2020Effect of polymer emulsion on the bearing capacity of aeolian sand under extreme confinement conditionsArias Trujillo, Juana; Matías Sánchez, Agustín; Cantero Chaparro, Blas; López Querol, Susana; Universidad de Extremadura. Departamento de Ciencias de la Antigüedad; Universidad de Extremadura. Departamento de Construcción
2014Effect of polymer infiltration on the flexural behavior of β-tricalcium phosphate robocast scaffoldsMartínez Vázquez, Francisco Javier; Pajares Vicente, Antonia; Guiberteau Cabanillas, Fernando; Miranda González, Pedro; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Mecánica, Energética y de los Materiales
2023Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausagesÁlvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012-07Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat contentPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Ferreira, Isabel; Petisca, Catarina; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2015Effect of supplementary food on age ratios of European tertle doves (Streptopelia turtur L.)Rocha Camarero, Gregorio, 1972-; Quillfeldt, Petra; University of Giessen. Germany; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2016Effect of temperature and water activity on growth and aflatoxin production by Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus on cured meat model systemsPeromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jiménez, Alicia; Bernáldez Rey, María Victoria; Delgado Perón, Josué; Rodríguez Jovita, María Mar; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Effect of tert-butylhydroquinone on biodiesel properties during extreme oxidation conditionsNogales Delgado, Sergio; Guiberteau Cabanillas, Agustina; Encinar Martín, José María; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Química y Química Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2021Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population.Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Sánchez Montero, Lourdes; Padilla, Patricia; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria