Listar por Autor/a 0bb10871-5ae8-44d6-af72-8b85249d740e
Mostrando resultados del 1 al 5 de 5
Año | Título | Autor/a |
2019 | Automated chromatographic method with fluorescent detection todetermine biogenic amines and amino acids. Application to craft beerbrewing process | Palomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2019 | Biogenic amines profile in red wines regarding aging and storage conditions | Palomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Pardo Botello, María del Rosario; Acedo Valenzuela, María Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2022 | Discrimination based on commercial/craft origin and on lager/ale fermentation of undiluted Spanish beer samples: front-face excitation-emission matrices and chemometrics | Palomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2020 | Exploring the potential of combining chemometric approaches to model non-linear multi-way data with quantitative purposes A case study | Palomino Vasco, Mónica; Mora Díez, Nielene; Rodríguez, María Isabel; Acedo Valenzuela, María Isabel; Alcaraz, Mirta Raquel; Goicoechea, Héctor Casimiro; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2020 | Monitoring winemaking process using tyrosine influence in the excitation-emission matrices of wine | Palomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |