Listar por Autor/a 1b35bf2f-249f-4f7f-8d53-62117c65c72c
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2021-02 | Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meat | Lavado, G.; Ladero, L.; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausage | Cava López, Ramón; Garcia Parra, J.; Ladero, L.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditions | Moreno, I; Lipová, P; Ladero, L.; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |