Año | Título | Autor/a |
2013 | Carcass and meat quality traits of Iberian pigs as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic lines | Robina, Ángel; Viguera Bolumburu, Javier; Pérez Palacios, María Trinidad; Mayoral Calzada, Ana Isabel; Vivo Rodríguez, José Manuel; Guillén Ramírez, María Teresa; Ruiz-Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2009 | Efecto de la estirpe Duroc utilizada en los cruces de cerdo ibérico sobre la calidad de la canal y de la carne | Viguera Bolumburu, Javier; Sánchez, Mercedes; Peinado del Pino, Javier; Robina, Ángel; Ruiz-Carrascal, Jorge; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2012-07 | Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Ferreira, Isabel; Petisca, Catarina; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2016 | Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions | Jiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz-Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2007 | Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz-Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2010 | Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2010-05 | Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Barat, José Manuel; Aristoy, María Concepción; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
1993-10 | Influencia de la alimentación sobre las características y composición de la grasa subcutánea y hepática del cerdo Ibérico | Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020-09 | Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS Device | González-Mohino Jiménez, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Olegario, Lary Souza; Grassi, Silvia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2010-03 | Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezing | Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2017-02-23 | Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foam | Carvalho, Maria João Barata de; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2007 | Stereospecific Analysis of Phospholipid Classes in Skeletal Muscle from Rats Fed Different Fat Sources | Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel, Elena; Martín, Diana; Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2017-09-09 | Tracking hydrophobicity state, aggregation behaviour and structural modifications of pork proteins under the influence of assorted heat treatments | Mitra, Bhaskar; Rinnan, Asmund; Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |