Listar por Autor/a acae2f9d-6995-4b0c-ae0e-223cf7c4bd1a

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 7 de 7
AñoTítuloAutor/a
2022An algorithm to compute any simple k-gon of a maximum area or perimeter inscribed in a region of interestMolano Gómez, Rubén; Ávila Vegas, María del Mar; Sancho Núñez, José Carlos; García Rodríguez, Pablo; Caro Lindo, Andrés; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2014-06Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hamsPérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; Caro Lindo, Andrés; García Rodríguez, Pablo; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Finding the largest volume parallelepipedon of arbitrary orientation in a solidMolano Gómez, Rubén; Caballero Jorna, Daniel; García Rodríguez, Pablo; Ávila Vegas, María del Mar; Torres Muñoz, Juan Pedro; Durán Martín-Merás, María Luisa; Sancho Núñez, José Carlos; Caro Lindo, Andrés; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2010MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different dietsPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Durán Martín-Merás, María Luisa; Caro Lindo, Andrés; García Rodríguez, Pablo; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2023-07-17Pycircularstats: a python-based tool for remote sensing circular statistics and graphical analysisCuartero Sáez, Aurora; Paoletti Ávila, Mercedes Eugenia; García Rodríguez, Pablo; Haut Hurtado, Juan Mario; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Expresión Gráfica
2010-11Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid compositionPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Molano Gómez, Rubén; García Rodríguez, Pablo; Palacios, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018The umbra–penumbra area ratio of sunspots during the maunder minimumSánchez Carrasco, Víctor Manuel; García Romero, J.M.; Vaquero Martínez, José M.; García Rodríguez, Pablo; Foukal, P.; Gallego Herrezuelo, María Cruz; Lefèvre, L.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos