Browsing by Author d1b00259-4621-4975-abb1-eb7690f9b38f

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Comparison of RAPD, ISSR, and AFLP molecular markers to reveal and classify orchardgrass (Dactylis glomerata L.) germplasm variationsCosta, Ana Rita Pereira da; Pereira, Maria Graça Mendoça; Garrido Carballo, Inmaculada; Sousa, Manuel María Tavares de; Espinosa Borreguero, Francisco; Instituto Nacional de Investigação Agrária e Veterinária. (Elvas, Portugal); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2017Effects of antimony on redox activities and antioxidant defence systems in sunflower (Helianthus annuus L.) plantsOrtega Garrido, Alfonso; Garrido Carballo, Inmaculada; Casimiro Felício, Ilda de Jesus; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2006Estudio de los flujos netos simultáneos de H+ y K+ y la actividad redox en en raíces aeropónicas estériles de plántula de girasol (Helianthus annuus L.)Espinosa Borreguero, Francisco; Garrido Carballo, Inmaculada; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología y Producción de los Vegetales
2016Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stabilityMontaño García, Alfonso Manuel; Hernández Suárez, Marcos; Garrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2020Influencia de la variedad, régimen hídrico, estado de maduración y año de cosecha en el equilibrio entre actividades oxidantes-antioxidantes de la aceituna mediante análisis por MDS-PTAEspinosa Ovejero, Francisco; Garrido Carballo, Inmaculada; Hernández Suárez, Marcos; Sainz Domínguez, Juan Antonio
2016-03-18Medida de diferentes parámetros físico-químicos de aceitunas y aceites vírgenes de las variedades principales cultivadas en Extremadura y desarrollo de Técnicas Elaiotécnicas para la mejora de la comerciabilidad de los Aceites de Oliva VírgenesGarrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruíz, José Luis; García Martos, José María; Montaño García, Alfonso M.; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2014-06Redox activities and ROS, NO and phenylpropanoids production by axenically cultured intact olive seedling roots after interaction with a mycorrhizal or a pathogenic fungusEspinosa Borreguero, Francisco; Garrido Carballo, Inmaculada; Ortega Garrido, Alfonso; Felicio, Ilda de Jesús Casimiro; Álvarez Tinaut, María Carmen; Universidad de Extremadura. Departamento de Anatomía, Biología Celular y Zoología; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2016The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficitGarrido Carballo, Inmaculada; Uriarte Hernández, David; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Valdés Sánchez, María Esperanza; Espinosa Borreguero, Francisco; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)