Listar por Autor/a 0f1409a9-12c2-400d-99d5-13255009920a
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2019 | Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loin | Pérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Mir Bel, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2018-03-22 | Near-infrared spectroscopy-based analysis to study sensory parameters on pork loins as affected by cooking methods and conditions | González-Mohino Jiménez, Alberto; Antequera Rojas, María Teresa; Ventanas Canillas, Sonia; Caballero, Daniel; Mir Bel, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2017 | Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditions | Pérez Palacios, María Trinidad; Eusébio, Joana Sofia Jesus; Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia; Carvalho, Maria João Barata de; Mir Bel, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Instituto Politécnico de Beja. Portugal; Universidad de Zaragoza |