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2020-10Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cookingSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Lipid digestion products in meat derivatives enriched with fish oil microcapsulesSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-09Monitoring the Processing of Dry Fermented Sausages with a Portable NIRS DeviceGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Ruiz Carrascal, Jorge; Olegario, Lary Souza; Grassi, Silvia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different dietsPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Durán Martín-Merás, María Luisa; Caro Lindo, Andrés; García Rodríguez, Pablo; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-03Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezingPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019Near Infrared Reflectance spectroscopy to analyse texture related characteristics of sous vide pork loinPérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; González-Mohino Jiménez, Alberto; Mir Bel, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019-02-25New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honeyGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Jiménez, Antonio; Márquez Paniagua, M. Jesús; Pérez Palacios, María Trinidad; Rufo, Montaña; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2019New contributions of ultrasound inspection to the characterization of different varieties of honeyGonzález Mohino, Alberto; Jiménez Barco, Antonio; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Pérez Palacios, María Trinidad; Rufo Pérez, María Montaña; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017-02-23Physico-chemical and sensory characteristics of freeze-dried and air-dehydrated yogurt foamCarvalho, Maria João Barata de; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012-12Quantification of furanic compounds in coated deep-fried products simulating normal preparation and consumption: Optimisation of HS-SPME analytical conditions by response surface methodologyPérez Palacios, María Trinidad; Petisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-11Sensory traits prediction in dry-cured hams from fresh product via MRI and lipid compositionPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Molano Gómez, Rubén; García Rodríguez, Pablo; Palacios, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometryPérez Palacios, María Trinidad; Salas García, Alejandro; Muñoz Páez, Adela; Ocaña Jara, Eder Renato; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2007Stereospecific Analysis of Phospholipid Classes in Skeletal Muscle from Rats Fed Different Fat SourcesPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel Blanco, María Elena; Martín García, Diana; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-02Study on fish oil microcapsules as neat and added to meat model systems: Enrichment and bioaccesibility of EPA and DHASolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2017Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditionsPérez Palacios, María Trinidad; Eusébio, Joana Sofia Jesus; Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia; Carvalho, Maria João Barata de; Mir Bel, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Instituto Politécnico de Beja. Portugal; Universidad de Zaragoza
2022Ultrasound parameters used to characterize Iberian fresh pork loins of different feeding systemsGonzález Mohino, Alberto; Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos