Browsing by Author Hernández Suárez, Marcos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stabilityMontaño García, Alfonso Manuel; Hernández Suárez, Marcos; Garrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2015Identification of Relevant Phytochemical Constituents for Characterization and Authentication of Tomatoes by General Linear Model Linked to Automatic Interaction Detection (GLM-AID) and Artificial Neural Network Models (ANNs)Hernández Suárez, Marcos; Astray Dopazo, Gonzalo; Larios López, Dina; Espinosa Borreguero, Francisco; Fundación Parque Científico Tecnológico Aula Dei; Ohio University. USA; Universidad de Vigo; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2016The compositional HJ-Biplot—A new approach to identifying the links among bioactive compounds of tomatoesHernández Suárez, Marcos; Molina Pérez, Daniel; Rodríguez Rodríguez, Elena María; Díaz Romero, Carlos; Espinosa Borreguero, Francisco; Galindo Villardón, Purificación; Universidad de La Laguna; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Salamanca; Escuela Superior Politécnica del Litoral. Ecuador
2016The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficitGarrido Carballo, Inmaculada; Uriarte Hernández, David; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Valdés Sánchez, María Esperanza; Espinosa Borreguero, Francisco; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)