Listar por Autor/a Ruiz-Carrascal, Jorge
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
Año | Título | Autor/a |
2018-07-20 | Advanced glycation end products, protein crosslinks and post translational modifications in pork subjected to different heat treatments | Mitra, Bhaskar; Lametsch, Rene; Greco, Ines; Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022-07-22 | Cooking affects pork proteins in vitro rate of digestion due to different structural and chemical modifications | Mitra, Bhaskar; Kristensen, Lars; Lametsch, Rene; Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021-12-04 | Flavor Characterization of Animal Hydrolysates and Potential of Glucosamine in Flavor Modulation | Bak, Kathrine; Waehrens, Sandra; Fu, Yu; Chow, Ching Yue; Petersen, Mikael; Ruiz-Carrascal, Jorge; Bredie, Wender; Lametsch, Rene; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021-07-30 | Meat and Human Health-Current Knowledge and Research Gaps | Geiker, Nina Rica Wium; Bertram, Hanne Christine; Mejborn, Heddie; Dragsted, Lars; Kristensen, Lars; Ruiz-Carrascal, Jorge; Bügel, Susanne; Astrup, Arne; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |