Listar "DQOIN - Artículos" por Autor/a 9e358d0b-36bd-4ee2-9ebd-b20ca167c589
Mostrando resultados del 1 al 5 de 5
Año | Título | Autor/a |
2019 | Activated carbon surface chemistry: Changes upon impregnation with Al(III), Fe(III) and Zn(II)-metal oxide catalyst precursors from NO3- aqueous solutions | Barroso Bogeat, Adrián; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Gómez Serrano, Vicente; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2021 | Adsorption of bisphenol A by activated carbon developed from PET waste by KOH activation | Gómez Serrano, Vicente; Adame Pereira, Marta; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2022 | Carbonaceous adsorbents from polymers-rubber and plastic wastes for adsorption of methylene blue | Troca Torrado, César; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Alfaro Domínguez, Manuel; Gómez Serrano, Vicente; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Mecánica, Energética y de los Materiales; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2018 | How does phosphoric acid interact with cherry stones? A discussion on overlooked aspects of chemical activation | González Domínguez, José Miguel; Fernández González, Carmen, 1958-; Alexandre Franco, María Francisca; Gómez Serrano, Vicente; CSIC. Instituto de Carboquímica IBC; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2022 | Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wine | Calderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja; CSIC. Consejo Superior de Investigaciones Científicas |