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AñoTítuloAutor/a
2021Adsorption of bisphenol A by activated carbon developed from PET waste by KOH activationGómez Serrano, Vicente; Adame Pereira, Marta; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023An Eco-Friendly and Switchable Carbon-Based Catalyst for Protection-Deprotection of Vicinal DiolsRomán, Inmaculada; Pardo Botello, María del Rosario; Durán Valle, Carlos Javier; Cintas Moreno, Pedro; Martínez Vázquez, Rafael Fernando; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2019Antioxidant and antimicrobial evaluation of rice bran (Oryza sativa L.) extracts in a mayonnaise-type emulsionMartillanes Costumero, Sara; Rocha Pimienta, Javier; Gil Álvarez, María Victoria; Ayuso Yuste, María Concepción; Delgado Adámez, Jonathan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2018Antiproliferative activity of new 2-glyco-3-nitro-1,2-dihydroquinolines and quinolines synthesized under solventless conditions promoted by neutral aluminaLuque Agudo, Verónica; Padrón Carrillo, José Manuel; Román Galán, Emilio; Serrano Blázquez, José Antonio; Gil Álvarez, María Victoria; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023Efficient removal of antibiotic ciprofloxacin by catalytic wet air oxidation using sewage sludge-based catalysts: Degradation mechanism by DFT studiesGutiérrez Sánchez, Pablo; Álvarez Torrellas, Silvia; Larriba Martínez, Marcos; Gil Álvarez, María Victoria; Garrido Zoido, Juan Manuel; García Rodríguez, Juan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023Food Allergens: When Friends Become Foes—Caveats and Opportunities for Oral Immunotherapy Based on Deactivation MethodsGil Álvarez, María Victoria; Fernández Rivera, Nuria; Pastor Vargas, Carlos; Cintas Moreno, Pedro; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2018How does phosphoric acid interact with cherry stones? A discussion on overlooked aspects of chemical activationGonzález Domínguez, José Miguel; Fernández González, Carmen, 1958-; Alexandre Franco, María Francisca; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023Influence of transition metal-based activating agent on the properties and catalytic activity of sewage sludge-derived catalysts. lnsights on mechanism, DFT calculation and degradation pathwaysGutiérrez Sánchez, Pablo; Álvarez Torrellas, Silvia; Larriba Martínez, Marcos; Gil Álvarez, María Victoria; Garrido Zoido, Juan Manuel; García Rodríguez, Juan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2021Insights of emerging contaminants removal in real water matrices by CWPO using a magnetic catalystHuaccallo Aguilar, Ysabel; Álvarez Torrellas, Silvia; Gil Álvarez, María Victoria; Larriba Martínez, Marcos; García Rodríguez, Juan; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Olive-tree polyphenols and urban mining. A greener alternative for the recovery of valuable metals from scrap printed circuit boardsAlexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Reguero Padilla, Gemma; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Química y Química Física
2023Single adsorption of diclofenac and ronidazole from aqueous solution on commercial activated carbons: effect of chemical and textural propertiesMoral Rodríguez, Adriana I.; Leyva Ramos, Roberto; Mendoza Mendoza, Esmeralda; Díaz Flores, Paola Elizabeth; Carrales Alvarado, Damarys H.; Alexandre Franco, María Francisca; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica