Buscar


Filtros actuales:
Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-10 de 10
  • anterior
  • 1
  • siguiente
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2018How does phosphoric acid interact with cherry stones? A discussion on overlooked aspects of chemical activationGonzález Domínguez, José Miguel; Fernández González, Carmen, 1958-; Alexandre Franco, María Francisca; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2019Activated carbon surface chemistry: Changes upon impregnation with Al(III), Fe(III) and Zn(II)-metal oxide catalyst precursors from NO3- aqueous solutionsBarroso Bogeat, Adrián; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Gómez Serrano, Vicente; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023Single adsorption of diclofenac and ronidazole from aqueous solution on commercial activated carbons: effect of chemical and textural propertiesMoral Rodríguez, Adriana I.; Leyva Ramos, Roberto; Mendoza Mendoza, Esmeralda; Díaz Flores, Paola Elizabeth; Carrales Alvarado, Damarys H.; Alexandre Franco, María Francisca; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2021Adsorption of bisphenol A by activated carbon developed from PET waste by KOH activationGómez Serrano, Vicente; Adame Pereira, Marta; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2022Waste valorization in winemaking industry: Vine shoots as precursors to optimize sensory features in white wineCalderón Martín, María; Valdés Sánchez, María Esperanza; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Vilanova de la Torre, María del Mar; Cuerda Correa, Eduardo Manuel; Gómez Serrano, Vicente; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de La Rioja
2016Preparation, characterization and study of morphology of activated carbon fibersMacías García, Antonio; Alexandre Franco, María Francisca; Alfaro Domínguez, Manuel; Martínez Naharro, J.; Encinas Sánchez, Víctor; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Mecánica, Energética y de los Materiales; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016Activated carbon surface chemistry: Changes upon impregnation with Al(III), Fe(III) and Zn(II)-metal oxide catalyst precursors from NO3¯ aqueous solutionsBarroso Bogeat, Adrián; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Gómez Serrano, Vicente; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016Preparation of activated carbon-metal (hydr)oxide photocatalysts under different heating conditions. Chemical aspectsBarroso Bogeat, Adrián; Alexandre Franco, María Francisca; Fernández González, Carmen, 1958-; Gómez Serrano, Vicente; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2016Activated carbons as catalyst in the synthesis of fine chemicalsDurán Valle, Carlos Javier; Carvalho, Regina Célia Silva; Omenat Morán, Delia; Botet Jiménez, Almudena Blanca; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica