Listar "DPAAL - Artículos" por Autor/a fd9ec8ca-6350-462b-9ed3-7003278e194a

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 6 de 6
AñoTítuloAutor/a
2018Application of innovative technologies, moderate-intensity pulsed electric fields and high-pressure thermal treatment, to preserve and/or improve the bioactive compounds content of pumpkinGarcía Parra, J.; González-Cebrino, F.; Delgado-Adámez, J.; Cava López, Ramón; Martín-Belloso, O.; Vélez-Martínez, P.; Ramírez, Marina R.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021-02Cork oak (Quercus suber L.) leaf extracts potential use as natural antioxidants in cooked meatLavado, G.; Ladero, L.; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Effect of high hydrostatic pressure processing and storage temperature on food safety, microbial counts, colour and oxidative changes of a traditional dry-cured sausageCava López, Ramón; Garcia Parra, J.; Ladero, L.; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Glycogen and lactate contents, pH and meat quality and gene expression in muscle Longissimus dorsi from iberian pigs under different rearing conditionsMoreno, I; Lipová, P; Ladero, L.; Fernández García, José Luis; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021High-pressure processing and storage temperature on Listeria monocytogenes, microbial counts and oxidative changes of two traditional dry-cured meat productsCava López, Ramón; Higuero Fernández, Nieves; Ladero, Luis; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020Reduction of nitrate and nitrite in Iberian dry cured loins and its effects during drying processHigue, N; Moreno, I; Lavado, G.; Vidal Aragón, María del Carmen; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos