Listar "DPAAL - Artículos" por Autor/a 05c813ff-4370-454c-ace1-5bc88fc0bc53
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2021-02-17 | Development of a methodology for estimating the ergosterol in meat product-borne toxigenic moulds to evaluate antifungal agents | Álvarez Rubio, María Micaela; Rodríguez Jiménez, Alicia; Bermúdez Polo, María Elena; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Effect of selected agents for ochratoxin A biocontrol on the colour, texture and volatile profile of dry-cured fermented sausages | Álvarez Rubio, María Micaela; Núñez Breña, Félix; Cebrián Cabezón, Eva; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022-07 | Proteomic approach to unveil the ochratoxin A repression by "Debaryomyces hansenii" and rosemary on "Penicillium nordicum" during dry-cured fermented sausages ripening | Álvarez Rubio, María Micaela; Delgado Perón, Josué; Núñez Breña, Félix; Roncero Benavente, Elía; Andrade Gracia, María Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |