Listar "DPAAL - Artículos" por Clasificación UNESCO 2302.90 Bioquímica de Alimentos
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Año | Título | Autor/a |
2018 | Advanced glycation end products, protein crosslinks and post translational modifications in pork subjected to different heat treatments | Mitra, Bhaskar; Lametsch, Rene; Greco, Ines; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2010 | Aroma profile of a collection of near-isogenic lines of melon (Cucumis melo L.) | Obando Ulloa, Javier Mauricio; Ruiz Carrascal, Jorge; Monforte Gilabert, Antonio José; Fernández Trujillo, Juan Pablo; Universidad Politécnica de Cartagena; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos |
2014 | Determination of free amino acids in coated foods by GC–MS: Optimization of the extraction procedure by using statistical design | Pérez Palacios, María Trinidad; Melo, Armindo; Cunha, Sara; Ferreira, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |