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Año
Título
Autor/a
2016
Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Gharsallaoui, Adem
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics
Aquilani, Chiara
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Sirtori, Francesco
;
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Franci, Oreste
;
Acciaioli, Anna
;
Bozzi, Riccardo
;
Pugliese, Carolina
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
Buscar
Autor/a
2
Pérez Palacios, María Trinidad
1
Acciaioli, Anna
1
Aquilani, Chiara
1
Bozzi, Riccardo
1
Franci, Oreste
1
Gharsallaoui, Adem
1
Pugliese, Carolina
1
Ruiz-Carrascal, Jorge
1
Sirtori, Francesco
Fecha de publicación
1
2016
1
2018
Palabras clave
1
Aceite de pescado
1
Calidad de la carne
1
Características organolépticas
1
Cerdo
1
Double emulsions
1
Fish oil
1
Meat quality
1
Microencapsulación
1
Microencapsulation
1
Multilayer emulsions
.
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