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Año
Título
Autor/a
2017
Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditions
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Eusébio, Joana Sofia Jesus
;
Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pimenta Marques Maia
;
Carvalho, Maria João Barata de
;
Mir Bel, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
;
Instituto Politécnico de Beja. Portugal
;
Universidad de Zaragoza
Buscar
Autor/a
1
Carvalho, Maria João Barata de
1
Eusébio, Joana Sofia Jesus
1
Ferro Palma, Silvina dos Anjos Pi...
1
Mir Bel, Jorge
1
Pérez Palacios, María Trinidad
Palabras clave
1
Análisis sensorial
1
Chicken
1
Food property
1
Gusto
1
Pollo
1
Propiedad de comida
1
Sensory analysis
1
Sopa
1
Soup