Buscar


Filtros actuales:
Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-10 de 24
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2022Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parametersJiménez Barco, Antonio; González-Mohino Jiménez, Alberto; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022Sodium chloride determination in meat products: Comparison of the official titration-based method with atomic absorption spectrometryPérez Palacios, María Trinidad; Salas García, Alejandro; Muñoz Páez, Adela; Ocaña Jara, Eder Renato; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
2018-03-22Near-infrared spectroscopy-based analysis to study sensory parameters on pork loins as affected by cooking methods and conditionsGonzález-Mohino Jiménez, Alberto; Antequera Rojas, María Teresa; Ventanas Canillas, Sonia; Caballero, Daniel; Mir Bel, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2020-10Lipid digestion and oxidative stability in ω-3-enriched meat model systems: Effect of fish oil microcapsules and processing or culinary cookingSolomando González, Juan Carlos; Antequera Rojas, María Teresa; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2016Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsionsJiménez Martín, Estefanía; Antequera Rojas, María Teresa; Gharsallaoui, Adem; Ruiz-Carrascal, Jorge; Pérez Palacios, María Trinidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007Stereospecific Analysis of Phospholipid Classes in Skeletal Muscle from Rats Fed Different Fat SourcesPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Muriel, Elena; Martín, Diana; Ruiz-Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classesPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz-Carrascal, Jorge; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010MRI-based analysis, lipid composition and sensory traits for studying Iberian dry-cured hams from pigs fed with different dietsPérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Durán Martín-Merás, María Luisa; Caro Lindo, Andrés; García Rodríguez, Pablo; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-03Muscle individual phospholipid classes throughout the processing of dry-cured ham: Influence of pre-cure freezingPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Dewettinck, Koen; Trung Le, Thien; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening processPérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Barat, José Manuel; Aristoy, María Concepción; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos