Listar "DQUAN - Artículos" por Título

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 14 al 22 de 22 < Anterior 
AñoTítuloAutor/a
2016High yield synthesis of hydroxyapatite (HAP) and Palladium Doped HAP via a wet chemical synthetic routeKamieniak, Joanna; Bernalte Morgado, Elena María; Foster, Christopher W.; Doyle, Aidan M.; Kelly, Peter J.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2016Highly selective and ultrasensitive turn-on luminescence chemosensor for mercury (II) determination based on the rhodamine 6G derivative FC1 and au nanoparticlesBrasca, Romina; Onaindia, María Celeste; Goicoechea, Héctor Casimiro; Muñoz de la Peña, Arsenio; Culzoni, María Julia; Universidad Nacional del Litoral. Argentina; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2014Investigation of urinary excretion of hydroxyethyl starch and dextran by uhplc-hrmsin different acquisition modesEspósito, Simone; Deventer, Koen; Jiménez Girón, Ana María; Roels, Kris; Herregods, Luc; Verstraete, Alain; Van Eenoo, Peter; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2010Jerte Valley cherry-enriched diets improve nocturnal rest and increase 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity in the urine of middle-aged and elderly humansGarrido Álvarez, María; Paredes Royano, Sergio Damián; Cubero Juánez, Javier; Lozano Ruiz, Mercedes; Toribio Delgado, Antonio F.; Muñoz, Juan L.; Reiter, Russel J.; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); University of Texas. USA
2020Monitoring winemaking process using tyrosine influence in the excitation-emission matrices of winePalomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez Cáceres, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2022Non-destructive fluorescence spectroscopy as a tool for discriminating between olive oils according to agronomic practices and for assessing quality parametersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Pérez Rodríguez, Juan Manuel; Durán Martín-Merás, Isabel; Prieto Losada, María del Henar; Martín Vertedor, Daniel; Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura (CICYTEX). Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2016Pencil it in: exploring the feasibility of hand-drawn pencil electrochemical sensors and their direct comparison to screen-printed electrodesBernalte Morgado, Elena María; Foster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Mosna, Morgane; Smith, Graham C.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; University of Chester. UK
2016Pencil it in: pencil drawn electrochemical sensing platformsFoster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Souza, Ana P. Ruas de; Bernalte Morgado, Elena María; Iniesta Valcárcel, Jesus; Bertotti, Mauro; Banks, Craig E.; University of Manchester. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade de São Paulo. Brasil; Universidad de Alicante
2016Pencil it in: pencil drawn electrochemical sensing platformsFoster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Souza, Ana Paula Ruas de; Bernalte Morgado, Elena María; Iniesta Valcárcel, Jesús; Bertotti, Mauro; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidade de São Paulo. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Alicante