Listar "DQUAN - Artículos" por Autor/a Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 17 al 29 de 29 < Anterior 
AñoTítuloAutor/a
2024Fiber optic fluorescence as non-invasive tool to monitor the ripening process of cheeses: Torta del casar and Queso de la SerenaMartín Tornero, Elísabet; Durán Merás, Isabel; Muñoz de la Peña, Arsenio; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2022Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2022Geographical discrimination of grapevine leaves using fibre optic fluorescence data and chemometrics. Determination of total polyphenols and chlorophylls along different vegetative stagesMartín Tornero, Elísabet; Durán Martín-Merás, Isabel; Espinosa Mansilla, Anunciación; Lopes, João Almeida; Páscoa, Ricardo Nuno Mendes de Jorge; Universidade de Lisboa. Portugal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade do Porto. Portugal
2016High yield synthesis of hydroxyapatite (HAP) and Palladium Doped HAP via a wet chemical synthetic routeKamieniak, Joanna; Bernalte Morgado, Elena María; Foster, Christopher W.; Doyle, Aidan M.; Kelly, Peter J.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2016Highly selective and ultrasensitive turn-on luminescence chemosensor for mercury (II) determination based on the rhodamine 6G derivative FC1 and au nanoparticlesBrasca, Romina; Onaindia, María Celeste; Goicoechea, Héctor Casimiro; Muñoz de la Peña, Arsenio; Culzoni, María Julia; Universidad Nacional del Litoral. Argentina; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2014Investigation of urinary excretion of hydroxyethyl starch and dextran by uhplc-hrmsin different acquisition modesEspósito, Simone; Deventer, Koen; Jiménez Girón, Ana María; Roels, Kris; Herregods, Luc; Verstraete, Alain; Van Eenoo, Peter; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2010Jerte Valley cherry-enriched diets improve nocturnal rest and increase 6-sulfatoxymelatonin and total antioxidant capacity in the urine of middle-aged and elderly humansGarrido Álvarez, María; Paredes Royano, Sergio Damián; Cubero Juánez, Javier; Lozano Ruiz, Mercedes; Toribio Delgado, Antonio F.; Muñoz, Juan L.; Reiter, Russel J.; Barriga Ibars, Carmen; Rodríguez Moratinos, Ana Beatriz; Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); University of Texas. USA
2020Monitoring winemaking process using tyrosine influence in the excitation-emission matrices of winePalomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene María; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
2022Non-destructive fluorescence spectroscopy as a tool for discriminating between olive oils according to agronomic practices and for assessing quality parametersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Pérez Rodríguez, Juan Manuel; Durán Martín-Merás, Isabel; Prieto Losada, María del Henar; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2024Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernelMartín Tornero, Elísabet; Simón García, David; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, Jose Emilio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2016Pencil it in: exploring the feasibility of hand-drawn pencil electrochemical sensors and their direct comparison to screen-printed electrodesBernalte Morgado, Elena María; Foster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Mosna, Morgane; Smith, Graham C.; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; University of Chester. UK
2016Pencil it in: pencil drawn electrochemical sensing platformsFoster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Souza, Ana P. Ruas de; Bernalte Morgado, Elena María; Iniesta Valcárcel, Jesus; Bertotti, Mauro; Banks, Craig E.; University of Manchester. UK; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidade de São Paulo. Brasil; Universidad de Alicante
2016Pencil it in: pencil drawn electrochemical sensing platformsFoster, Christopher W.; Brownson, Dale A. C.; Souza, Ana Paula Ruas de; Bernalte Morgado, Elena María; Iniesta Valcárcel, Jesús; Bertotti, Mauro; Banks, Craig E.; Manchester Metropolitan University. UK; Universidade de São Paulo. Brasil; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Alicante