Producción y consumo sostenible de alimentos

DSpace/Manakin Repository

español português english

Producción y consumo sostenible de alimentos

Show simple item record

dc.contributor.author Mesías Díaz, Francisco Javier
dc.date.accessioned 2019-10-16T11:55:16Z
dc.date.available 2019-10-16T11:55:16Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10662/9854
dc.format.extent 22 p. es_ES
dc.format.mimetype application/pdf en_US
dc.language.iso spa es_ES
dc.publisher Universidad de Extremadura es_ES
dc.rights Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International *
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ *
dc.subject Producción sostenible es_ES
dc.subject Consumo sostenible es_ES
dc.subject Alimentos es_ES
dc.subject Sustainable production es_ES
dc.subject Sustainable consumption es_ES
dc.subject Foods es_ES
dc.title Producción y consumo sostenible de alimentos es_ES
dc.title.alternative Lección inaugural curso académico 2019/2020 es_ES
dc.type lecture es_ES
europeana.type TEXT es_ES
dc.rights.accessRights openAccess es_ES
dc.subject.unesco 3309 Tecnología de Los Alimentos es_ES
dc.subject.unesco 3103.01 Producción de Cultivos es_ES
dc.subject.unesco 3103.08 Gestión de la Producción Vegetal es_ES
dc.subject.unesco 5307.04 Estudios del desarrollo Económico es_ES
dc.subject.unesco 5304.01 Consumo, Ahorro, Inversión es_ES
europeana.dataProvider Universidad de Extremadura. España es_ES
dc.type.version publishedVersion es_ES
dc.contributor.affiliation Universidad de Extremadura. Departamento de Economía es_ES


Files in this item

Files Size Format View
LIUEX_2019-2020.pdf 3.069Mb PDF Thumbnail

The following license files are associated with this item:

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics

Help

Redes sociales