Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Acrylamide mitigation in Californian-style olives after thermal and baking treatments
Fernández, Antonio
;
Muñoz, Jose Manuel
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Martínez, Manuel
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2023
Acrylamide–Fat Correlation in Californian-Style Black Olives Using Near-Infrared Spectroscopy
Fernández Fuentes, Antonio
;
Montero Fernández, Ismael
;
Monago-Maraña, Olga
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
;
Universidad Nacional de Educación a Distancia
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2019
Antioxidant and antimicrobial evaluation of rice bran (Oryza sativa L.) extracts in a mayonnaise-type emulsion
Martillanes Costumero, Sara
;
Rocha Pimienta, Javier
;
Gil Álvarez, María Victoria
;
Ayuso Yuste, María Concepción
;
Delgado Adámez, Jonathan
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022
Application of digital olfaction for table olive industry
Sánchez Baltasar, Ramiro
;
Fernández, Antonio
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Meléndez, Félix
;
Lozano, Jesús
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2017
Characteristics defining broccoli cultivars from different seed producers
Ordiales Rey, Elena
;
Iglesias Fuente, Domingo José
;
Alarcón Sánchez, María Victoria
;
Zajara Serrano, Lorena
;
Gil Soto, Jesús
;
Gutierrez Cabanillas, Juan Ignacio
;
Salguero Hernández, Julio
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA)
;
CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2021-01-02
Characterization of Polyphenol and Volatile Fractions of Californian‐Style Black Olives and Innovative Application of E‐Nose for Acrylamide Determination
Martín Tornero, Elísabet
;
Sánchez Baltasar, Ramiro
;
Lozano Rogado, Jesús Salvador
;
Martínez Cano, Manuel
;
Arroyo Muñoz, Patricia
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Percepción y Sistemas Inteligentes
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
INURA - Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios
2015
Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varieties
Fuentes de Mendoza, Manuel
;
Miguel Gordillo, Concepción de
;
Ranalli, Alfonso
;
Franco Baltasar, María Nieves
;
Martínez Cano, Manuel
;
Martín Vertedor, Daniel
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
;
Centro de Ricerca per l´Olivicoltura e l´Industria Olearia (CRA-OLI). Italy
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2022
Control of toxigenic Aspergillus spp. in dried figs by volatile organic compounds (VOCs) from antagonistic yeasts
Galván Romero, Ana Isabel
;
Hernández Belmonte, Alejandro
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Martín González, Alberto
;
Seradilla, Manuel Joaquín
;
López Corrales, Margarita
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
2014
Different peach cultivars and their suitability for minimal processing
Fuentes Pérez, María Carmen
;
Nogales Delgado, Sergio
;
Ayuso Yuste, María Concepción
;
Bohoyo Gil, Diego
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2021
E-nose application for the discrimination of sterilization treatments applied to Californian-style black olive varieties
Sánchez, Ramiro
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Lozano, Jesús
;
Fernández, Antonio
;
Arroyo, Patricia
;
Meléndez, Félix
;
Martín Vertedor, Daniel
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2023-01-21
E-Nose Quality Evaluation of Extra Virgin Olive Oil Stored in Different Containers
Martín Tornero, Elísabet
;
Barea Ramos, Juan Diego
;
Lozano Rogado, Jesús Salvador
;
Durán Merás, Isabel
;
Martín-Vertedor, Isabel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2022
Evaluation of fungal hazards associated with dried fig processing
Galván Romero, Ana Isabel
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Martín González, Alberto
;
López Corrales, Margarita
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022
Evaluation of the olfactory pattern of black olives stuffed with flavored hydrocolloids
Sánchez, Ramiro
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Lozano, Jesús
;
Arroyo Muñoz, Patricia
;
Meléndez, Félix
;
Martín Vertedor, Daniel
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021-01-02
E‐Nose Discrimination of Abnormal Fermentations in Spanish‐Style Green Olives
Sánchez Baltasar, Ramiro
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Lozano Rogado, Jesús Salvador
;
Boselli, Emanuele
;
Arroyo Muñoz, Patricia
;
Meléndez, Félix
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Free University of Bozen-Bolzano. Italia
2022
Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containers
Martín Tornero, Elísabet
;
Fernández, Antonio
;
Durán Merás, Isabel
;
Martín Vertedor, Daniel
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2015
Improved detection of Escherichia coli and coliform bacteria by multiplex PCR
Molina Rodríguez, Felipe Roberto
;
López Acedo, Elena
;
Tabla Sevillano, Rafael
;
Roa Ojalvo, Isidro
;
Gómez Quintana, Antonia
;
Rebollo Feria, José Emilio
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
2023
Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance export
Cabañas Cabezas, Catalina Milagros
;
Hernández León, Alejandro
;
Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín
;
Moraga, Carlos
;
Martín González, Alberto
;
Córdoba Ramos, María Guía
;
Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2020-01-31
Industrial Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Californian-Style Green Ripe Olives
Martín Vertedor, Daniel
;
Fernández, Antonio
;
Mesías, Marta
;
Martínez, Manuel
;
Díaz, María
;
Martín Tornero, Elísabet
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
;
CSIC. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
2022
Influence of high-pressure processing and varying concentrations of curing salts on the color, heme pigments and oxidation of lipids and proteins of Iberian dry-cured loins during refrigerated storage
Higuero Fernández, Nieves
;
Ramírez Bernabé, María Rosario
;
Vidal Aragón, María del Carmen
;
Cava López, Ramón
;
Universidad de Extremadura. Instituto de Investigación INBIO G+C
;
Centro Universitario "Santa Ana" (Almendralejo. Badajoz)
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021
Magnetite-based catalyst for the CWPO for different aqueous matrices spiked with NAP-DCF mixture
Huaccallo Aguilar, Ysabel
;
Álvarez Torrellas, Silvia
;
Martínez Nieves, Johanny
;
Delgado Adámez, Jonathan
;
Gil Álvarez, María Victoria
;
Ovejero Escudero, Gabriel
;
García, Juan
;
Universidad Complutense de Madrid
;
CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)