Listar por Autor/a CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 20 de 23  Siguiente >
AñoTítuloAutor/a
2022Acrylamide mitigation in Californian-style olives after thermal and baking treatmentsFernández, Antonio; Muñoz, Jose Manuel; Martín Tornero, Elísabet; Martínez, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2023Acrylamide–Fat Correlation in Californian-Style Black Olives Using Near-Infrared SpectroscopyFernández Fuentes, Antonio; Montero Fernández, Ismael; Monago-Maraña, Olga; Martín Tornero, Elísabet; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad Nacional de Educación a Distancia; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2019Antioxidant and antimicrobial evaluation of rice bran (Oryza sativa L.) extracts in a mayonnaise-type emulsionMartillanes Costumero, Sara; Rocha Pimienta, Javier; Gil Álvarez, María Victoria; Ayuso Yuste, María Concepción; Delgado Adámez, Jonathan; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Fisiología; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022Application of digital olfaction for table olive industrySánchez Baltasar, Ramiro; Fernández, Antonio; Martín Tornero, Elísabet; Meléndez, Félix; Lozano, Jesús; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2017Characteristics defining broccoli cultivars from different seed producersOrdiales Rey, Elena; Iglesias Fuente, Domingo José; Alarcón Sánchez, María Victoria; Zajara Serrano, Lorena; Gil Soto, Jesús; Gutierrez Cabanillas, Juan Ignacio; Salguero Hernández, Julio; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA); CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra
2021-01-02Characterization of Polyphenol and Volatile Fractions of Californian‐Style Black Olives and Innovative Application of E‐Nose for Acrylamide DeterminationMartín Tornero, Elísabet; Sánchez Baltasar, Ramiro; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martínez Cano, Manuel; Arroyo Muñoz, Patricia; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Percepción y Sistemas Inteligentes; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); INURA - Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios
2015Chemical composition and sensory evaluation of virgin olive oils from “Morisca” and “Carrasqueña” olive varietiesFuentes de Mendoza, Manuel; Miguel Gordillo, Concepción de; Ranalli, Alfonso; Franco Baltasar, María Nieves; Martínez Cano, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Centro de Ricerca per l´Olivicoltura e l´Industria Olearia (CRA-OLI). Italy; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2022Control of toxigenic Aspergillus spp. in dried figs by volatile organic compounds (VOCs) from antagonistic yeastsGalván Romero, Ana Isabel; Hernández Belmonte, Alejandro; Córdoba Ramos, María Guía; Martín González, Alberto; Seradilla, Manuel Joaquín; López Corrales, Margarita; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura)
2014Different peach cultivars and their suitability for minimal processingFuentes Pérez, María Carmen; Nogales Delgado, Sergio; Ayuso Yuste, María Concepción; Bohoyo Gil, Diego; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2021E-nose application for the discrimination of sterilization treatments applied to Californian-style black olive varietiesSánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano, Jesús; Fernández, Antonio; Arroyo, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2023-01-21E-Nose Quality Evaluation of Extra Virgin Olive Oil Stored in Different ContainersMartín Tornero, Elísabet; Barea Ramos, Juan Diego; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Durán Merás, Isabel; Martín-Vertedor, Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2022Evaluation of fungal hazards associated with dried fig processingGalván Romero, Ana Isabel; Córdoba Ramos, María Guía; Rodríguez Jiménez, Alicia; Martín González, Alberto; López Corrales, Margarita; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA)
2022Evaluation of the olfactory pattern of black olives stuffed with flavored hydrocolloidsSánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano, Jesús; Arroyo Muñoz, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021-01-02E‐Nose Discrimination of Abnormal Fermentations in Spanish‐Style Green OlivesSánchez Baltasar, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Boselli, Emanuele; Arroyo Muñoz, Patricia; Meléndez, Félix; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Eléctrica, Electrónica y Automática; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Free University of Bozen-Bolzano. Italia
2022Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containersMartín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2015Improved detection of Escherichia coli and coliform bacteria by multiplex PCRMolina Rodríguez, Felipe Roberto; López Acedo, Elena; Tabla Sevillano, Rafael; Roa Ojalvo, Isidro; Gómez Quintana, Antonia; Rebollo Feria, José Emilio; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética
2023Improvement of shelf-life of cherry (Prunus avium L.) by combined application of modified-atmosphere packaging and antagonistic yeast for long-distance exportCabañas Cabezas, Catalina Milagros; Hernández León, Alejandro; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Moraga, Carlos; Martín González, Alberto; Córdoba Ramos, María Guía; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; CICYTEX (Centro de Investigaciones Científicas y Tecnológicas de Extremadura); Universidad de Extremadura. Departamento de Física; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2020-01-31Industrial Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Californian-Style Green Ripe OlivesMartín Vertedor, Daniel; Fernández, Antonio; Mesías, Marta; Martínez, Manuel; Díaz, María; Martín Tornero, Elísabet; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CSIC. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
2022Influence of high-pressure processing and varying concentrations of curing salts on the color, heme pigments and oxidation of lipids and proteins of Iberian dry-cured loins during refrigerated storageHiguero Fernández, Nieves; Ramírez Bernabé, María Rosario; Vidal Aragón, María del Carmen; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto de Investigación INBIO G+C; Centro Universitario "Santa Ana" (Almendralejo. Badajoz); CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX)
2021Magnetite-based catalyst for the CWPO for different aqueous matrices spiked with NAP-DCF mixtureHuaccallo Aguilar, Ysabel; Álvarez Torrellas, Silvia; Martínez Nieves, Johanny; Delgado Adámez, Jonathan; Gil Álvarez, María Victoria; Ovejero Escudero, Gabriel; García, Juan; Universidad Complutense de Madrid; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS)