Elementos de la colección (clasificados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 143
Año | Título | Autor/a |
2021 | Functional properties of extracts and residual dietary fibre from pomegranate (Punica granatum L.) peel obtained with different supercritical fluid conditions | Rivas Muñoz, María Ángeles; Casquete Palencia, Rocío; Córdoba Ramos, María Guía; Benito Bernáldez, María José; Hernández León, Alejandro; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Identificación molecular de ixódidos en Lince Ibérico y estudio de la posible presencia de Cytauxzoon spp. | Bazo Pérez, Cristina; Fernández García, José Luis; Peña Martínez, Jorge; Habela Martínez-Estéllez, Miguel Ángel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2018 | Genotipado del gen de la proteína priónica en ovejas calificadas de "en peligro de extinción": la oveja merinas negra de la península ibérica | Martín Palomino, Pedro; Gómez Calle, Laura; Proença, João Manuel Quirino Serejo; Ruiz Maestre, Elena; Fernández García, José Luis; Câmara Municipal de Idanha-a-Nova. Portugal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad Alfonso X El Sabio |
2023 | Development of teamwork skills using ICTs in undergraduate students of food industry engineering degree | Andrés Nieto, Ana Isabel; Petrón Testón, María Jesús; Carrapiso Martínez, Ana Isabel; Morales Rodrigo, Sara; Timón Andrada, María Luisa; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Consumers’ perspectives on alternative short food supply chains based on social media: a focus group study in Spain | Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Mesías Díaz, Francisco Javier; Escribano Sánchez, Miguel; Fouad, Lina; Horrillo Gallardo, Andrés; Escribano Sánchez, Alfredo Jesús; Damanhour University. Egypt; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Organic farming as a strategy to reduce carbon footprint in dehesa agroecosystems: a case study comparing different livestock products | Horrillo Gallardo, Andrés; Gaspar García, Paula; Escribano Sánchez, Miguel; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2020 | Views of farmers and industrial entrepreneurs on the Iberian pig quality standard: an in-depth interview research study | Ortiz Llerena, Alberto; Carrillo Medina, Natalia; Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Escribano Sánchez, Miguel; Gaspar García, Paula; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Spice and herb frauds: types, incidence, and detection: the state of the art | Velázquez Otero, María Rocío; Rodríguez Jiménez, Alicia; Hernández León, Alejandro; Casquete Palencia, Rocío; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Combining zinc biofortification and native “Trichoderma” inoculation strategies for subterranean clover | García-Latorre Nieto, Carlos; Velázquez Otero, María Rocío; Hernández León, Alejandro; Tejero Cordero, Paula; Poblaciones Suárez-Bárcena, María José; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Combined foliar zinc and nitrogen application in broccoli (“Brassica oleracea” var. “italica” L.): effects on growth, nutrient bioaccumulation, and bioactive compounds | Rivera Martín, Angélica María; Reynolds Marzal, María Dolores; Martín González, Alberto; Velázquez Otero, María Rocío; Poblaciones Suárez-Bárcena, María José; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Does carbon footprint play a relevant role in food consumer behaviour? A focus on Spanish beef | Lami, Olda; Mesías Díaz, Francisco Javier; Balas Álvarez, Celia; Díaz Caro, Carlos; Escribano Sánchez, Miguel; Horrillo Gallardo, Andrés; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía Financiera y Contabilidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Fattening Iberian pigs indoors vs. outdoors: production performance and market value | Horrillo Gallardo, Andrés; Gaspar García, Paula; Muñoz, Ángel; Escribano Sánchez, Miguel; González Sánchez, María Elena; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Stakeholders’ perception on the role ofextensive livestock farming in the fight against climate change | Escribano Sánchez, Miguel; Horrillo Gallardo, Andrés; Rodríguez de Ledesma Vega, Antonio; Gaspar García, Paula; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2017 | Can social networks contribute to the development of short supply chains in the Spanish agri-food sector? | Elghannam, Ahmed Adel Mohamed Youssef; Escribano Sánchez, Miguel; Mesías Díaz, Francisco Javier; Damanhour University. Egypt; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2019 | Type of paprika as a critical quality factor in Iberian chorizo sausage manufacture | Pereira Jiménez, Cristina; Córdoba Ramos, María Guía; Aranda Medina, Emilio; Hernández León, Alejandro; Velázquez Otero, María Rocío; Bartolomé García, Teresa Jesús; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2024 | Can fruit be more sustainable? A study on consumer preferences towards the use of natural preservatives in cherries | Lami, Olda; Mesías Díaz, Francisco Javier; Martín González, Alberto; Hernández Matamoros, Alejandro; Escribano Sánchez, Miguel; Martínez Carrasco, Federico; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Murcia; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2024 | Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernel | Martín Tornero, Elísabet; Simón García, David; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, Jose Emilio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2023 | The incorporation of a pomegranate peel extract in the formulation of uncured dry sausages protects lipids and proteins from oxidation during in vitro gastrointestinal digestion | Lavado Rodas, Guadalupe; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética (INBO G+C); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2023 | Quantification and identification of damage caused by pests and fungi in dried figs from orchards with different levels of agronomic management in the main production areas of extremadura (SW Spain) | Galán Jiménez, Antonio Jesús; García Martín, Abelardo; Torres Vila, L.M.; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Galván Romero, Ana Isabel; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; López Corrales, Margarita; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2024 | Temperature dependence of acoustic parameters in pure and blended edible oils: Implications for characterization and authentication | Jiménez Barco, Antonio; Rufo Pérez, María Montaña; Paniagua Sánchez, Jesús Manuel; González Mohino, Alberto; Olegario, Lary Souza; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
Elementos de la colección (clasificados por Fecha de envío en orden Descendente): 1 a 20 de 143