Listar por Autor/a 03232db5-a04a-4908-b3fb-41869f77bbcb
Mostrando resultados del 1 al 2 de 2
Año | Título | Autor/a |
2022 | Improving the poor texture and technological properties of chicken wooden breast by enzymatic hydrolysis andlow-frequency ultrasound | Lima, Juliana L.; Bezerra, Taliana K.A.; Carvalho, Leila M.; Galvão, Mércia S.; Lucena, Lorena; Rocha, Thayse C.; Estévez García, Mario; Madruga, Marta S.; Universidade Estadual da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar) |
2023 | Unveiling the bioactivity and bioaccessibility of phenolic compounds from organic coffee husks using an in vitro digestion model | Abreu, Thaianaly Leite; Estévez García, Mario; Carvalho, Leila M.; Medeiros, Lorena Lucena; Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva; Ramos Salu, Bruno; Oliva, Maria Luiza Oliva; Suley Madruga, Marta; Bezerra, Taliana K.A.; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |