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AñoTítuloAutor/a
2019Biocontrol of aflatoxigenic Aspergillus parasiticus by native Debaryomyces hansenii in dry-cured meat productsPeromingo Arévalo, Ana Belén; Andrade García, María Jesús; Delgado Perón, Josué; Sánchez-Montero, Lourdes; Núñez Breña, Félix; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population.Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Sánchez Montero, Lourdes; Padilla, Patricia; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
2021Levels of zinc, cadmium, and lead in liver, kidney, and feathers of Atlantic puffins (Fratercula arctica) from SpainBarrales Espinar, Ignacio; Hernández Montero, David; Fidalgo Álvarez, Luis Eusebio; López Beceiro, Ana; Martínez Morcillo, María Salomé; Sánchez Montero, Lourdes; Míguez Santiyán, María Prado; Soler Rodríguez, Francisco; Pérez López, Marcos; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (España). Departamento de Medio Ambiente y Agronomía; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universidad de Santiago de Compostela