Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author 10169da0-216b-4be9-87ee-66e32b42a79a
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 3 of 3
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population.
Martín Tornero, Irene
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Sánchez Montero, Lourdes
;
Padilla, Patricia
;
Córdoba, J. J.
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
2021
Levels of zinc, cadmium, and lead in liver, kidney, and feathers of Atlantic puffins (Fratercula arctica) from Spain
Barrales Espinar, Ignacio
;
Hernández Montero, David
;
Fidalgo Álvarez, Luis Eusebio
;
López Beceiro, Ana
;
Martínez Morcillo, María Salomé
;
Sánchez Montero, Lourdes
;
Míguez Santiyán, María Prado
;
Soler Rodríguez, Francisco
;
Pérez López, Marcos
;
Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (España). Departamento de Medio Ambiente y Agronomía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
;
Universidad de Santiago de Compostela