Listar por Autor/a 3ce1be4d-4a24-4364-b053-eb9e1ec1eb95
Mostrando resultados del 1 al 4 de 4
Año | Título | Autor/a |
2024 | Applying multivariate curve resolution modelling combined with discriminant tools on near-infrared spectra for distinguishing between cheese varieties and stages of ripening | Martín Tornero, Elísabet; Durán Merás, Isabel; Alcaraz, Mirta R.; Muñoz de la Peña, Arsenio; Galeano Díaz, María Teresa; Goicoechea, Héctor Casimiro; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2024 | Fiber optic fluorescence as non-invasive tool to monitor the ripening process of cheeses: Torta del casar and Queso de la Serena | Martín Tornero, Elísabet; Durán Merás, Isabel; Muñoz de la Peña, Arsenio; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2022 | Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containers | Martín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2024 | Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernel | Martín Tornero, Elísabet; Simón García, David; Álvarez Ortí, Manuel; Pardo, Jose Emilio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |