Browsing by Author 56cdd66b-e4f8-4145-82ac-802e36f3102b

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 19 to 22 of 22 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Redox chemistry of the molecular interactions between tea catechins and human serum proteins under simulated hyperglycemic conditionsÖzyurt, Hazal; Luna Estellés, Carolina Luisa; Estévez García, Mario; Ege University. Turkey; Sistema Extremeño de Salud (SES); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2019Resveratrol protects Lactobacillus reuteri against H2O2- induced oxidative stress and stimulates antioxidant defenses through upregulation of the dhaT geneArcanjo, Narciza O.; Andrade Gracia, María Jesús; Padilla Torrico, Patricia; Rodríguez Jiménez, Alicia; Madruga, Marta Suely; Estévez García, Mario; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; University of Paraiba. Brazil
2023The pro-oxidant action of high-oxygen MAP on beef patties can be counterbalanced by antioxidant compounds from common hawthorn and rose hipsVallejo Torres, Christian; Estévez García, Mario; Ventanas Canillas, Sonia; Matínez, Sandra L.; Morcuende Sánchez, David; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Quevedo. Ecuador; Universidad Nacional de Santiago del Estero. Argentina
2023Unveiling the bioactivity and bioaccessibility of phenolic compounds from organic coffee husks using an in vitro digestion modelAbreu, Thaianaly Leite; Estévez García, Mario; Carvalho, Leila M.; Medeiros, Lorena Lucena; Ferreira, Valquiria Cardoso da Silva; Ramos Salu, Bruno; Oliva, Maria Luiza Oliva; Suley Madruga, Marta; Bezerra, Taliana K.A.; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos