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Año | Título | Autor/a |
2018 | Advanced glycation end products, protein crosslinks and post translational modifications in pork subjected to different heat treatments | Mitra, Bhaskar; Lametsch, Rene; Greco, Ines; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2022 | Cooking affects pork proteins in vitro rate of digestion due to different structural and chemical modifications | Mitra, Bhaskar; Kristensen, Lars; Lametsch, Rene; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Flavor characterization of animal hydrolysates and potential of glucosamine in flavor modulation | Bak, Kathrine; Waehrens, Sandra; Fu, Yu; Chow, Ching Yue; Petersen, Mikael; Ruiz Carrascal, Jorge; Bredie, Wender; Lametsch, Rene; University of Copenhagen; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |