Browsing by Author 9b8c9f44-7f38-49d7-9251-fd631cd87e13

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 10 to 13 of 13 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Protein carbonylation in food and nutrition: a concise updateEstévez García, Mario; Díaz Velasco, Silvia; Martínez Pérez, Remigio; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2013Reducing Eurasian wild boar (Sus scrofa) population density as a measure for bovine tuberculosis control: Effects in wild boar and a sympatric fallow deer (Dama dama) population in Central SpainGarcía Jiménez, Waldo Luis; Fernández Llario, Pedro; Benítez Medina, José Manuel; Cerrato Horrillo, Rosario; Cuesta Gerveno, Jesús María; García Sánchez, Alfredo; Gonçalves Blanco, María Pilar; Martínez Pérez, Remigio; Risco Pérez, David; Salguero Bodes, Javier; Serrano Ferrón, Emmanuel; Gómez Gordo, Luis Jesús; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal
2022Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foodsMartín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Martínez Pérez, Remigio; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2014Severity of bovine tuberculosis is associated with co-infection with common pathogens in wild boarRisco Pérez, David; Serrano, Emmanuel; Fernández Llario, Pedro; Cuesta Gerveno, Jesús María; Gonçalves Blanco, María Pilar; García Jiménez, Waldo Luis; Martínez Pérez, Remigio; Cerrato Horrillo, Rosario; Velarde Nieto, Roser; Gómez Nieto, Luis Carlos; Segalés Coma, Joaquím; Hermoso de Mendoza Salcedo, Javier; Universidade de Aveiro. Portugal; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal; Universitat Autònoma de Barcelona