Listar por Autor/a b0031a9b-42d4-41f6-a1be-f4c2980a44d0
Mostrando resultados del 1 al 3 de 3
Año | Título | Autor/a |
2023 | Phosphoproteomics for the identification of new mechanisms of cryodamage: the role of SPATA18 in the control of stallion sperm function | Gaitskell Phillips, Gemma; Martín Cano, Francisco Eduardo; Álvarez, Eva Da Silva; Tapia García, José Antonio; Silva, Antonio; Gil Anaya, María Cruz; Ortega Ferrusola, Cristina; Peña Vega, Fernando Juan; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal |
2023 | Plant extracts as biopreservatives against Penicillium nordicum in dry-cured sausages | Roncero Benavente, Elía; Delgado Perón, Josué; Morcuende Sánchez, David; Silva, Antonio; Andrade García, María Jesús; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |
2018 | Sensitive determination of cyclopiazonic acid in dry-cured ham using a QuEChERS method and UHPLC–MS/MS | Peromingo Arévalo, Ana Belén; Rodríguez Jovita, María Mar; Núñez Breña, Félix; Silva, Antonio; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |