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Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
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Title
Author(s)
2024
Classification of raw cuts from Iberian and Celta pigs based on lipid analysis and chemometrics
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Gómez Neo, Ana María
;
Pajuelo, Abraham
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2023
Lipidomic analysis and classification of Iberian dry-cured hams with low field NMR
Pajuelo, Abraham
;
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Fernández Marcos, María Luisa
;
Sánchez, Soledad
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
;
Universidad de Santiago de Compostela
2023
Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids
Haba Borrego, Francisco de la
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Pajuelo, Abraham
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)