Browsing by Author c9384dc1-51cd-4ee3-8f20-d10f346e184e
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | 1H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hams | Pajuelo, Abraham; Sánchez, Soledad; Pérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; Díaz Álvarez, Jesús; Antequera Rojas, María Teresa; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar) |
2024 | Classification of raw cuts from Iberian and Celta pigs based on lipid analysis and chemometrics | Ramiro Alcobendas, José Luis; Pérez Palacios, María Trinidad; Fernández Marcos, Carlos María; Gómez Neo, Ana María; Pajuelo, Abraham; Antequera Rojas, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica |
2023 | Lipidomic analysis and classification of Iberian dry-cured hams with low field NMR | Pajuelo, Abraham; Ramiro Alcobendas, José Luis; Fernández Marcos, María Luisa; Sánchez, Soledad; Pérez Palacios, María Trinidad; Antequera Rojas, María Teresa; Fernández Marcos, Carlos María; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Santiago de Compostela |
2023 | Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids | Haba Borrego, Francisco de la; Antequera Rojas, María Teresa; Solomando González, Juan Carlos; Pajuelo, Abraham; Pérez Palacios, María Trinidad; Ruiz Carrascal, Jorge; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR) |