Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Browse
Communities/Collections
Issue Date
Author
Title
Subject
UNESCO
Type
Statistics
View Statistics
Help
Help
Browsing by Author 33aba5f4-1f66-44d0-9438-e8ee201c9b14
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
1H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hams
Pajuelo, Abraham
;
Sánchez, Soledad
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Díaz Álvarez, Jesús
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Marcos, Carlos F.
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2022
A computer-aided inspection system to predict quality characteristics in food technology
Torres Muñoz, Juan Pedro
;
Caro Lindo, Andrés
;
Ávila Vegas, María del Mar
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
García Rodríguez, Pablo
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2015
A rapid and accurate extraction procedure for analysing free amino acids in meat samples by GC-MS
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Barroso, Miguel A.
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
University of Copenhaguen. Denmark
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2017-06-05
Algoritmos de extracción de características a partir de imágenes de resonancia magnética para evaluar parámetros de calidad en productos cárnicos mediante minería de datos
Caro Lindo, Andrés
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero Jorna, Daniel
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2022
An experimental protocol to determine quality parameters of dry-cured loins using low-field Magnetic Resonance Imaging
Caballero, Daniel
;
García Rodríguez, Pablo
;
Caro Lindo, Andrés
;
Ávila Vegas, María del Mar
;
Torres Muñoz, Juan Pedro
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2014-06
Applying data mining and Computer Vision Techniques to MRI to estimate quality traits in Iberian hams
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Caro Lindo, Andrés
;
García Rodríguez, Pablo
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2022
Avances en la microencapsulación y biodisponibilidad de ácidos grasos omega-3 en derivados cárnicos
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Doctorado
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2014-11-26
Características físico-químicas, microbiológicas y estructurales de la carne de cordero cocinada al vacío
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Martín González, Alberto
;
Roldán Romero, Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2016-04-12
Desarrollo y optimización de microcápsulas de ácidos grasos poliinsaturados mediante spray-drying. Efecto de su incorporación sobre las características de calidad de precocinados cárnicos
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Jiménez Martín, Estefanía
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2022
Dry-cured loin characterization by ultrasound physicochemical and sensory parameters
Jiménez Barco, Antonio
;
González-Mohino Jiménez, Alberto
;
Rufo Pérez, María Montaña
;
Paniagua Sánchez, Jesús Manuel
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Effect of dietary conjugated linoleic acid in combination with monounsaturated fatty acids on the composition and quality traits of cooked loin
Martín García, Diana
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Muriel Blanco, María Elena
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos
2020-11-18
Effect of omega-3 microcapsules addition on the profile of volatile compounds in enriched dry-cured and cooked sausages
Solomando González, Juan Carlos
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Martín, Alberto
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2012-07
Effect of solvent to sample ratio on total lipid extracted and fatty acid composition in meat products within different fat content
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Ferreira, Isabel
;
Petisca, Catarina
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2018
Enrichment of Cinta Senese burgers with omega-3 fatty acids. Effect of type of addition and storage conditions on quality characteristics
Aquilani, Chiara
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Sirtori, Francesco
;
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Franci, Oreste
;
Acciaioli, Anna
;
Bozzi, Riccardo
;
Pugliese, Carolina
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Università degli Studi di Firenze. Italia
2018-05-29
Evaluación de técnicas avanzadas de regresión y de características de textura en imágenes de resonancia magnética para determinar parámetros de calidad en productos cárnicos
Durán Martín-Merás, María Luisa
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Ávila Vegas, María del Mar
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos
2016
Fatty acid composition in double and multilayered microcapsules of ω-3 as affected by storage conditions and type of emulsions
Jiménez Martín, Estefanía
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Gharsallaoui, Adem
;
Ruiz-Carrascal, Jorge
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2007
Improvement of a solid phase extraction method for separation of animal muscle phospholipid classes
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz-Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010
Individual Phospholipid Classes from Iberian Pig Meat As Affected by Diet
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Dewettinck, Koen
;
Trung Le, Thien
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2010-05
Influence of pre-cure freezing of Iberian ham on proteolytic changes throughout the ripening process
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Barat, José Manuel
;
Aristoy, María Concepción
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos