Listar por Autor/a 0bb10871-5ae8-44d6-af72-8b85249d740e

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 5 de 5
AñoTítuloAutor/a
2019Automated chromatographic method with fluorescent detection todetermine biogenic amines and amino acids. Application to craft beerbrewing processPalomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2019Biogenic amines profile in red wines regarding aging and storage conditionsPalomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Pardo Botello, María del Rosario; Acedo Valenzuela, María Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2022Discrimination based on commercial/craft origin and on lager/ale fermentation of undiluted Spanish beer samples: front-face excitation-emission matrices and chemometricsPalomino Vasco, Mónica; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2020Exploring the potential of combining chemometric approaches to model non-linear multi-way data with quantitative purposes A case studyPalomino Vasco, Mónica; Mora Díez, Nielene; Rodríguez, María Isabel; Acedo Valenzuela, María Isabel; Alcaraz, Mirta Raquel; Goicoechea, Héctor Casimiro; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2020Monitoring winemaking process using tyrosine influence in the excitation-emission matrices of winePalomino Vasco, Mónica; Acedo Valenzuela, María Isabel; Rodríguez, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica