Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Acrylamide mitigation in Californian-style olives after thermal and baking treatments | Fernández, Antonio; Muñoz, Jose Manuel; Martín Tornero, Elísabet; Martínez, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2022 | Addition of by-Products and Flavored Hydrocolloids Filling in Californian-Style Black Olive to Reduce Acrylamide Formation | Fernández, Antonio; Montero Fernández, Ismael; Pérez Nevado, Francisco; Martínez, Manuel; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Instituto Tecnológico de la Alimentación y la Agricultura (CICYTEX-INTAEX), Junta de Extremadura; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2024 | Analysis of photovoltaic self-consumption as a function of the demand profile in detached houses | Miranda García-Cuevas, María Teresa; Sepúlveda Justo, Francisco José; Fernández, Antonio; Arranz Barriga, José Ignacio; Montero Puertas, Irene; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería Mecánica, Energética y de los Materiales |
2022 | Application of digital olfaction for table olive industry | Sánchez Baltasar, Ramiro; Fernández, Antonio; Martín Tornero, Elísabet; Meléndez, Félix; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX) |
2021 | E-nose application for the discrimination of sterilization treatments applied to Californian-style black olive varieties | Sánchez, Ramiro; Martín Tornero, Elísabet; Lozano Rogado, Jesús Salvador; Fernández, Antonio; Arroyo, Patricia; Meléndez, Félix; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA) |
2022 | Fluorescence monitoring oxidation of extra virgin olive oil packed in different containers | Martín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Durán Merás, Isabel; Martín Vertedor, Daniel; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica |
2020-01-31 | Industrial Strategies to Reduce Acrylamide Formation in Californian-Style Green Ripe Olives | Martín Vertedor, Daniel; Fernández, Antonio; Mesías, Marta; Martínez, Manuel; Díaz, María; Martín Tornero, Elísabet; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX); Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CSIC. Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN) |
2022 | Non-destructive fluorescence spectroscopy as a tool for discriminating between olive oils according to agronomic practices and for assessing quality parameters | Martín Tornero, Elísabet; Fernández, Antonio; Pérez Rodríguez, Juan Manuel; Durán Martín-Merás, Isabel; Prieto Losada, María del Henar; Martín Vertedor, Daniel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); CICYTEX. Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX) |