Listar por Autor/a 7bc18364-b105-4c50-81ef-2bf502e03083
Mostrando resultados del 1 al 6 de 6
Año | Título | Autor/a |
2022 | Biodegradation of Punicalagin into ellagic acid by selected probiotic bacteria: A study of the underlying mechanisms by MS-Based proteomics | Caballero Fernández, Victor; Estévez García, Mario; Tomás Barberán, Francisco A.; Morcuende Sánchez, David; Martín Tornero, Irene; Delgado Perón, Josué; Universidad de Murcia |
2022 | Control de Listeria monocytogenes en embutidos curadomadurados y quesos madurados tradicionales mediante cultivos protectores e hidrolizados proteicos | Córdoba, J. J.; Rodríguez Jiménez, Alicia; Martín Tornero, Irene; Universidad de Extremadura. Escuela Internacional de Postgrado |
2020 | Development of a multiplex real-time PCR to differentiate the four major Listeria monocytogenes serotypes in isolates from meat processing plants | Alía Muñoz, Alberto; Andrade Gracia, María Jesús; Córdoba, J. J.; Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos |
2021 | Effect of the dry-cured fermented sausage salchichón processing with a selected Lactobacillus sakei in Listeria monocytogenes and microbial population. | Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Sánchez Montero, Lourdes; Padilla, Patricia; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR); Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria |
2022 | Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foods | Martín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Martínez Pérez, Remigio; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal |
2023 | Study of lactic acid bacteria isolated from traditional ripened foods and partial characterization of their bacteriocins | Martín Tornero, Irene; Barbosa, Joana; Pereira, Sofia I. A.; Rodríguez Jiménez, Alicia; Córdoba, J. J.; Teixeira, Paula; Universidade Católica Portuguesa. Portugal |