Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | La agricultura y la ganadería extremeñas: informe 2011 | Coleto Martínez, José Miguel; Muslera Pardo, Enrique de; Pulido García, Francisco; Amaro Blanco, Ignacio; Antón Gamero, María Luisa; Bartolomé García, Teresa Jesús; Cardesa Cabrera, Juan José; Carrasco López, José María; Córdoba Ramos, María Guía; Esteban Calderón, Gabino; Falcón Vaquero, Victoria; Gallardo Broncano, Gustavo; García Martín, Abelardo; González Blanco, Raquel; Hernández León, Alejandro; Hernández Suárez, Marcos; López Corrales, Margarita; Martín González, Alberto; Martínez Alcón, Luis; Miralles Marcelo, José Luis; Miralles Quirós, José Luis; Miralles Quirós, María del Mar; Morales Godoy, Víctor; Moreno Muñoz, José Carlos; Paniagua Simón, Luis Lorenzo; Pereira Jiménez, Cristina; Pérez Gragera, Fernando; Pérez Nevado, Francisco; Prudencio Alonso, Claudio Antonio; Rubio Sánchez, Félix; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Sánchez Fernández, Jesús; Sánchez Rojas, José Manuel; Sánchez Sánchez-Mora, José Ignacio; Sanz Jiménez, Cristina; Serradilla Sánchez, Manuel Joaquín; Velázquez Otero, María Rocío; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Economía Financiera y Contabilidad; Universidad de Extremadura. Departamento de Dirección de Empresas y Sociología; Asociación Extremeña Ganaderos del Reino; Junta de Extremadura. Consejería de Agricultura, Desarrollo Rural, Medio Ambiente y Energía; Instituto de Estadística de Extremadura; Junta de Extremadura. Consejería de Economía y Hacienda; CTAEX. Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Sociedad Estatal de Infraestructuras Agrarias (SEIASA) |
2021 | Effect of antimony in soils of an Sb mine on the photosynthetic pigments and antioxidant system of "Dittrichia viscosa" leaves | Garrido Carballo, Inmaculada; Ortega Garrido, Alfonso; Hernández Suárez, Marcos; Fernández Pozo, Luis Francisco; Cabezas Fernández, José; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Análisis de Recursos Ambientales (ARAM); Universidad Europea del Atlántico |
2022 | Effect of Water Supplementation on Oxidant/Antioxidant Activities and Total Phenol Content in Growing Olives of the Morisca and Manzanilla Varieties | Garrido Carballo, Inmaculada; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación en Fisiología y Biología Celular y Molecular de Plantas |
2016 | Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stability | Montaño García, Alfonso M.; Hernández Suárez, Marcos; Garrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; CTAEX. Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra |
2015 | Identification of Relevant Phytochemical Constituents for Characterization and Authentication of Tomatoes by General Linear Model Linked to Automatic Interaction Detection (GLM-AID) and Artificial Neural Network Models (ANNs) | Hernández Suárez, Marcos; Astray Dopazo, Gonzalo; Larios López, Dina; Espinosa Borreguero, Francisco; Fundación Parque Científico Tecnológico Aula Dei; Ohio University. USA; Universidad de Vigo; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra |
2019 | Influence of cultivar, irrigation, ripening state, and anual variability on the oxidant/antioxidant systems of olives as determined by MDS-PTA. | Sainz Domínguez, Juan Antonio; Garrido Carballo, Inmaculada; Hernández Suárez, Marcos; Montaño García, Alfonso M.; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra |
2020 | Influencia de la variedad, régimen hídrico, estado de maduración y año de cosecha en el equilibrio entre actividades oxidantes-antioxidantes de la aceituna mediante análisis por MDS-PTA | Espinosa Ovejero, Francisco; Garrido Carballo, Inmaculada; Hernández Suárez, Marcos; Sainz Domínguez, Juan Antonio |
2016 | The compositional HJ-Biplot—A new approach to identifying the links among bioactive compounds of tomatoes | Hernández Suárez, Marcos; Molina Pérez, Daniel; Rodríguez Rodríguez, Elena María; Díaz Romero, Carlos; Espinosa Borreguero, Francisco; Galindo Villardón, Purificación; Universidad de La Laguna; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Salamanca; Escuela Superior Politécnica del Litoral. Ecuador |
2016 | The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficit | Garrido Carballo, Inmaculada; Uriarte Hernández, David; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Valdés Sánchez, María Esperanza; Espinosa Borreguero, Francisco; CICYTEX. Instituto de Investigaciones Agrarias Finca La Orden - Valdesequera; Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; CTAEX. Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura |