Listar por Autor/a e77a5132-3b93-47df-8679-2beb6be058f4

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
o introduce las primeras letras:  
Mostrando resultados del 1 al 7 de 7
AñoTítuloAutor/a
2018Alérgenos en el vinoRodríguez Cáceres, María Isabel; Palomino Vasco, Mónica; Pardo Botello, María del Rosario; Campos García, María Pilar; Rascón Gutiérrez, Froilán; Rodríguez Martínez, Her Lizeth; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2023An Eco-Friendly and Switchable Carbon-Based Catalyst for Protection-Deprotection of Vicinal DiolsRomán, Inmaculada; Pardo Botello, María del Rosario; Durán Valle, Carlos Javier; Cintas Moreno, Pedro; Martínez Vázquez, Rafael Fernando; N/A; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
2019Biogenic amines profile in red wines regarding aging and storage conditionsPalomino Vasco, Mónica; Rodríguez Cáceres, María Isabel; Mora Díez, Nielene; Pardo Botello, María del Rosario; Acedo Valenzuela, María Isabel; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica
2021Evaluation of Hydrophilic and Lipophilic Antioxidant Capacity in Spanish Tomato Paste: Usefulness of Front-Face Total Fluorescence Signal Combined with ParafacPardo Botello, María del Rosario; Chamizo Calero, Fátima; Monago Maraña, Olga; Rodríguez Corchado, Raquel; Torre Carreras, Rosa de la; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX)
2022Evaluation of hydrophilic and lipophilic antioxidant capacity in Spanish tomato paste: usefulness of front-face total fluorescence signal combined with parafacPardo Botello, María del Rosario; Chamizo Calero, Fátima; Monago Maraña, Olga; Rodríguez Corchado, Raquel; Torre Carreras, Rosa de la; Galeano Díaz, María Teresa; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad Nacional de Educación a Distancia; Centro Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (CTAEX)
2019II Congreso Luso-Extremadurense de Ciencia y Tecnología. Libro de resúmenesSerrano Pérez, Antonio; Sánchez Hernández, Guadalupe; Pardo Botello, María del Rosario; Luna Giles, Francisco; Cabello Sánchez, Javier; Universidad de Extremadura. Departamento de Física; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica; Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica; Universidad de Extremadura. Departamento de Matemáticas
2019Revisión de los efectos beneficiosos/ perjudiciales que aporta la ingesta de vino a los pacientes con diabetesRodríguez Cáceres, María Isabel; Palomino Vasco, Mónica; Barragán Sánchez, María José; Pardo Botello, María del Rosario; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Química Analítica