Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Characteristics defining broccoli cultivars from different seed producers | Ordiales Rey, Elena; Iglesias Fuente, Domingo José; Alarcón Sánchez, María Victoria; Zajara Serrano, Lorena; Gil Soto, Jesús; Gutierrez Cabanillas, Juan Ignacio; Salguero Hernández, Julio; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX); Instituto Valenciano de Investigaciones Agrarias (IVIA); Centro de Investigación “La Orden-Valdesequera” (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra |
2005 | Cultivo y curado del tabaco: conveniencia de normas técnicas | Cano Montero, Elisa Isabel; Chamizo González, Julián; Blanco Martín, Inocencio; Universidad de Castilla-La Mancha; Universidad Carlos III de Madrid; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX) |
2016 | Fatty acid and phenolic compound concentrations in eight different monovarietal virgin olive oils from Extremadura and the relationship with oxidative stability | Montaño García, Alfonso Manuel; Hernández Suárez, Marcos; Garrido Carballo, Inmaculada; Llerena Ruiz, José Luis; Espinosa Borreguero, Francisco; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra |
2021 | Low-frequency ultrasound as a tool for quality control of soft-bodied raw ewe's milk cheeses | Crespo, Abel; Jiménez Barco, Antonio; Ruiz-Moyano Seco de Herrera, Santiago; Vázquez Merchán, Almudena; Galván, Ana María; Benito Bernáldez, María José; Martín González, Alberto; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Física Aplicada; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX) |
2016 | The evolution of total phenolic compounds and antioxidant activities during ripening of grapes (Vitis vinifera L., cv. Tempranillo) grown in semiarid region: effects of cluster thinning and water deficit | Garrido Carballo, Inmaculada; Uriarte Hernández, David; Hernández Suárez, Marcos; Llerena Ruiz, José Luis; Valdés Sánchez, María Esperanza; Espinosa Borreguero, Francisco; Instituto de Investigaciones Finca La Orden-Valdesequera (CICYTEX); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Centro Tecnológico Agroalimentario Extremadura (CTAEX) |