Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
I-PAT - Instituto Universitario de Investigación del Patrimonio
IACYS - Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad
IBPM - Instituto Universitario de Biomarcadores de Patologías Metabólicas
ICCAEx - Instituto de Investigación de Computación Científica Avanzada de la Universidad de Extremadura
IMUEX - Instituto de Matemáticas
INBIO G+C - Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética
INDEHESA - Instituto de Investigación de la Dehesa
INTERRA - Instituto Universitario de Investigación para el Desarrollo Territorial Sostenible
INUBE - Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura
INURA - Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios
IPROCAR - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-1 of 1 (Search time: 0.279 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update
Estévez García, Mario
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Discover
Author
1
Díaz Velasco, Silvia
1
Estévez García, Mario
1
Martínez Pérez, Remigio
Date issued
1
2021
Subject
1
Carbonilación de proteínas
1
Disease
1
Enfermedad
1
Estrés oxidativo
1
Maillard reaction
1
Nutrition
1
Oxidación de proteínas
1
Protein carbonylation
1
Protein oxidation
1
Reacción de Maillard
.
next >