Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
I-PAT - Instituto Universitario de Investigación del Patrimonio
IACYS - Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad
IBPM - Instituto Universitario de Biomarcadores de Patologías Metabólicas
ICCAEx - Instituto de Investigación de Computación Científica Avanzada de la Universidad de Extremadura
IMUEX - Instituto de Matemáticas
INBIO G+C - Instituto Universitario de Biotecnología Ganadera y Cinegética
INDEHESA - Instituto de Investigación de la Dehesa
INTERRA - Instituto Universitario de Investigación para el Desarrollo Territorial Sostenible
INUBE - Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura
INURA - Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios
IPROCAR - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Proteomics reveal the protective effects of chlorogenic acid on Enterococcus faecium Q233 in a simulated pro-oxidant colonic environment
Padilla Torrico, Patricia
;
Estévez García, Mario
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Delgado Perón, Josué
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Higiene y Seguridad Alimentaria
;
Universidad de Extremadura. Grupo de Investigación Tecnología de Alimentos y Calidad
2023
Deciphering the underlying mechanisms of the oxidative perturbations and impaired meat quality in Wooden breast myopathy by label-free quantitative MS-based proteomics
Carvalho, Leila M.
;
Rocha, Thayse C.
;
Delgado Perón, Josué
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Madruga, Marta Suely
;
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
;
Universidade Federal da Paraíba. Brasil
2021
Protein carbonylation in food and nutrition: a concise update
Estévez García, Mario
;
Díaz Velasco, Silvia
;
Martínez Pérez, Remigio
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
2021
An in vitro assay of the effect of lysine oxidation end-product, α-aminoadipic acid, on the redox status and gene expression in probiotic Lactobacillus reuteri PL503
Padilla Torrico, Patricia
;
Andrade Gracia, María Jesús
;
Peña Vega, Fernando Juan
;
Rodríguez Jiménez, Alicia
;
Estévez García, Mario
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
Discover
Author
4
Estévez García, Mario
2
Andrade Gracia, María Jesús
2
Delgado Perón, Josué
2
Díaz Velasco, Silvia
2
Padilla Torrico, Patricia
2
Peña Vega, Fernando Juan
1
Carvalho, Leila M.
1
Madruga, Marta Suely
1
Martínez Pérez, Remigio
1
Rocha, Thayse C.
.
next >
Date issued
2
2021
1
2022
1
2023
Subject
4
Estrés oxidativo
2
Oxidación de proteínas
2
Protein oxidation
2
Proteomics
2
Proteómica
1
Aminoácidos oxidados
1
Bacteria probiótica
1
Carbonilación de proteínas
1
Chlorogenic acid
1
Citometría de flujo
.
next >