Buscar


Filtros actuales:
Comienza una nueva búsqueda
Añade filtros:

Usa filtros para refinar los resultados de búsqueda.


Resultados 1-10 de 39
Elementos encontrados
AñoTítuloAutor/a
2022Association between LAG3/CD4 gene variants and risk of Parkinson's diseaseGarcía Martín, Elena; Pastor, Pau; Gómez Tabales, Javier; Alonso Navarro, Hortensia; Álvarez Miguel, Ignacio Santiago; Buongiorno, Mariateresa; Cerezo Arias, María de las Olas; Aguilar, Miquel; García-Agúndez Pérez-Coca, José Augusto; Universidad de Barcelona. Hospital Universitario Mútua de Terrassa; Universidad de Extremadura. Departamento de Terapéutica Médico-Quirúrgica; Hospital Universitario del Sureste. Madrid; Hospital Universitario de Badajoz; Universidad de Alcalá de Henares; Universidad de Extremadura. Instituto universitario de Biomarcadores de Patologías Metabólicas y Moleculares (IBPM)
2022Dissemination of antimicrobial‐resistant isolates of Salmonella spp. in wild boars and its relationship with management practicesGil Molina, María de los Milagros; Gonçalves Blanco, María Pilar; Risco Pérez, David; Martín Cano, Francisco Eduardo; García Sánchez, Alfredo; Rey Pérez, Joaquín; Fernández Llario, Pedro; Quesada Molina, Alberto; Universidad de Extremadura. Departamento de Bioquímica, Biología Molecular y Genética; Universidad de Extremadura. Departamento de Medicina Animal; CICYTEX-La Orden, Área de Producción Animal; Universidad de Extremadura. Instituto de Investigación INBIO G+C
20221H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hamsPajuelo, Abraham; Sánchez, Soledad; Pérez Palacios, María Trinidad; Caballero, Daniel; Díaz Álvarez, Jesús; Antequera Rojas, María Teresa; Marcos, Carlos F.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2022Improving the poor texture and technological properties of chicken wooden breast by enzymatic hydrolysis andlow-frequency ultrasoundLima, Juliana L.; Bezerra, Taliana K.A.; Carvalho, Leila M.; Galvão, Mércia S.; Lucena, Lorena; Rocha, Thayse C.; Estévez García, Mario; Madruga, Marta S.; Universidade Estadual da Paraíba. Brasil; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2022The Kalton-Peck space is the complexification of the real Kalton-Peck spaceFernández Castillo, Jesús M.; Moreno Salguero, Yolanda; Universidad de Extremadura. Instituto de Matemáticas (IMUEX)
2022Selection and characterization of lactic acid bacteria with activity against Listeria monocytogenes from traditional RTE ripened foodsMartín Tornero, Irene; Rodríguez Jiménez, Alicia; Alía Muñoz, Alberto; Martínez Pérez, Remigio; Córdoba, J. J.; Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar); Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos; Universidad de Extremadura. Departamento de Sanidad Animal
2022Impacts of fresh and aged holm-oak biochar on clomazone behaviour in rice cropping soils after transition to sprinkler irrigationLópez Piñeiro, Antonio; Sánchez Terrón, Jaime; Martín Franco, Carmen; Peña Abades, David; Vicente Gil, Luis Andrés; Gómez Fernández, Soraya; Fernández Rodríguez, Damián; Albarrán Liso, Ángel; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación del Agua, Cambio Climático y Sostenibilidad (IACYS); Universidad de Extremadura. Departamento de Biología Vegetal, Ecología y Ciencias de la Tierra; Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal
2022Influence of high-pressure processing and varying concentrations of curing salts on the color, heme pigments and oxidation of lipids and proteins of Iberian dry-cured loins during refrigerated storageHiguero Fernández, Nieves; Ramírez Bernabé, María Rosario; Vidal Aragón, María del Carmen; Cava López, Ramón; Universidad de Extremadura. Instituto de Investigación INBIO G+C; Centro Universitario "Santa Ana" (Almendralejo. Badajoz); Instituto Tecnológico Agroalimentario de Extremadura (INTAEX-CICYTEX)
2022Biodegradation of Punicalagin into ellagic acid by selected probiotic bacteria: A study of the underlying mechanisms by MS-Based proteomicsCaballero Fernández, Victor; Estévez García, Mario; Tomás Barberán, Francisco A.; Morcuende Sánchez, David; Martín Tornero, Irene; Delgado Perón, Josué; Universidad de Murcia
2022Evaluation of broccoli (Brassica oleracea var. italica) crop by-products as sources of bioactive compoundsGudiño Rubio, Iris; Martín González, Alberto; Casquete Palencia, Rocío; Prieto Losada, María del Henar; Ayuso Yuste, María Concepción; Córdoba Ramos, María Guía; Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Recursos Agrarios (INURA); Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería del Medio Agronómico y Forestal; Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos