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Elementos encontrados
Año
Título
Autor/a
2023
Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids
Haba Borrego, Francisco de la
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Pajuelo, Abraham
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
N/A
2021
Improvements in the methodology for fatty acids analysis in meat products: One-stage transmethylation and fast-GC method
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
Buscar
Autor/a
2
Antequera Rojas, María Teresa
2
Ruiz Carrascal, Jorge
1
Haba Borrego, Francisco de la
1
Pajuelo, Abraham
Fecha de publicación
1
2021
1
2023
Palabras clave
1
Alta presión
1
Análisis cromatográfico rápido
1
Chitosan concentration
1
Concentración de quitosano
1
Cuantificación de ácidos grasos
1
Emulsión de aceite de pescado
1
Fast chromatographic analysis
1
Fatty acid quantification
1
Fish oil emulsion
1
High-pressure
.
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