Skip navigation
Sign on to:
My Dehesa
Edit Account details
En todo DEHESA
Biblioteca Digital
Docencia
Institucional
Investigación
Publicaciones UEX
Trabajos Fin de Estudios
Dehesa. Repositorio Institucional de la Universidad de Extremadura
Search
Search:
All of Dehesa
Investigación
Institutos de Investigación
IProCar - Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos
IProCar - Artículos
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
???jsp.search.filter.dateAccessioned???
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Lipidomic analysis and classification of Iberian dry-cured hams with low field NMR
Pajuelo, Abraham
;
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Fernández Marcos, María Luisa
;
Sánchez, Soledad
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
;
Universidad de Santiago de Compostela
2022
1H NMR to analyse the lipid profile in the glyceride fraction of different categories of Iberian dry-cured hams
Pajuelo, Abraham
;
Sánchez, Soledad
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Caballero, Daniel
;
Díaz Álvarez, Jesús
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Universidad de Extremadura. Instituto de investigación de carne y productos cárnicos(IProCar)
2023
Suitability in the microencapsulation of fish oil and in vitro bioaccessibility of omega-3 fatty acids
Haba Borrego, Francisco de la
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Solomando González, Juan Carlos
;
Pajuelo, Abraham
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Ruiz Carrascal, Jorge
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
2024
Classification of raw cuts from Iberian and Celta pigs based on lipid analysis and chemometrics
Ramiro Alcobendas, José Luis
;
Pérez Palacios, María Trinidad
;
Fernández Marcos, Carlos María
;
Gómez Neo, Ana María
;
Pajuelo, Abraham
;
Antequera Rojas, María Teresa
;
Universidad de Extremadura. Instituto Universitario de Investigación de Carne y Productos Cárnicos (IPROCAR)
;
Universidad de Extremadura. Departamento de Química Orgánica e Inorgánica
Discover
Author
4
Antequera Rojas, María Teresa
3
Fernández Marcos, Carlos María
2
Ramiro Alcobendas, José Luis
2
Sánchez, Soledad
1
Caballero, Daniel
1
Díaz Álvarez, Jesús
1
Fernández Marcos, María Luisa
1
Gómez Neo, Ana María
1
Haba Borrego, Francisco de la
1
Ruiz Carrascal, Jorge
.
next >
Date issued
2
2023
1
2022
1
2024
Subject
3
Chemometrics
3
Quimiometría
2
Carne curada
2
Cured meat
2
Fatty acids
2
Lipidomics
2
Lipidómica
2
Nuclear magnetic resonance spectr...
2
Ácidos grasos
1
Alta presión
.
next >